Direct afspraak maken?

0252 - 67 48 20023 - 561 95 95

Main menu

Ky-Lie Tan

Sinds december 2017 ben ik twee dagen werkzaam (op de woensdag en donderdag) als algemene tandarts bij de vestiging Nieuw- Vennep. Daarnaast werk ik op de zaterdagen in Hoofddorp en doe ik parttime onderzoek naar een preventieve en duurzame gezondheidszorg aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Wat ik als tandarts belangrijk vindt is om met u als persoon en uw unieke persoonlijke behoeften rekening te kunnen houden. U staat centraal. Hiervoor is de vertrouwensrelatie ontzettend belangrijk. We gaan samen kijken welke behandeling of therapie bij u past.

Verder vind ik het leuk om kinderen te behandelen. Ik maak het gezellig zodat ze positieve ervaringen opdoen bij de tandarts. Daarnaast is preventie bij mij een prioriteit. Ik neem bijvoorbeeld de tijd om samen met kinderen goed te leren poetsen zodat ze hun leven lang geen gaatjes hoeven te krijgen.

Ik hoop u met mijn kennis en zorg zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!
Bigregistratienummer: 59919636702.

Tandartsenpraktijk Hoofddorp

Tandartspraktijk Nieuw-Vennep